dimecres, 8 de maig del 2013

Fushigi Yugi (El Joc Misteriós)


Fushigi Yûgi: el Joc Misteriós (ふしぎ遊戯 , Fushigi Yūgi) és una sèrie de manga creat per Yuu Watase l'any 1992. Narra les aventures d'una estudiant japonesa anomenada Miaka Yûki que, a través d'un llibre, viatja fins a la Xina Imperial. Fou publicada per l'editorial Shogakukan a la revista Shojo Comic des de l'any 1992 fins l'any 1996. Posteriorment, se'n va fer una sèrie d'anime de 52 capítols produïts per l'Studio Pierrot, dirigida per Hajime Kamegaki.








  

Història

Un dia, la Miaka i la seva millor amiga, la Yui Hongô, van a la biblioteca i troben un llibre titulat "Els quatre déus del cel i la terra" i, en obrir-lo i passar la primera pàgina, hi entren. Un cop dins, la Miaka i la Yui coneixen un noi anomenat Tamahome, que les allibera de l'atac d'uns comerciants d'esclaus. La Yui torna al seu món, i la Miaka, que pensa que en Tamahome pot saber on és la Yui, el va a buscar.
Després de trobar-lo, la Miaka coneix l'emperador del país de Konan (Hong-nan), en Hotohori, i s'assabenta que està destinada a convertir-se en la sacerdotessa de Suzaku per protegir el país. A més a més, ha de trobar les set constel·lacions (estrelles) de Suzaku. En Tamahome i en Hotohori resulta que en són dues, d'aquestes constel·lacions, i l'acompanyen durant el viatge. La Miaka i en Tamahome s'enamoren.
La Yui, la millor amiga de la Miaka, esdevé sacerdotessa de Seiryu, el déu protector del país de Kuto (Ju-dong), i també n'ha de buscar set constel·lacions. A causa d'un malentès, i per la manipulació d'en Nakago, el líder de les constel·lacions de Seiryû, la Yui s'enemista amb la Miaka, prova de fer-li tant de mal com pot i mira d'evitar que assoleixi l'objectiu d'invocar el déu Suzaku.



            





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada