dimecres, 29 de maig del 2013

Naruto






Naruto (ナルト en japonès) és un manga creat per Masashi Kishimoto i posteriorment adaptat a l'anime per Hayat Date que narra les aventures d'un ninja adolescent hiperactiu anomenat Naruto Uzumaki, que aspira a convertir-se en el Hokage de la Vila de la Fulla (Konoha) per què tothom reconegui la seva valia. 

La sèrie està basada en un one shot del mateix Kishimoto que realitzà l'agost de 1997 per la revista Akamaru Jump.







Dotze anys abans dels fets en què se centre la història, el Kyubi (el dimoni de les nous cues) ataca Konoha, el poder d'aquest dimoni és tant gran que per poder-lo aturar el mateix Hokage donà la seva vida per segellar-lo en el cos d'un nen recent nascut i així salvar la vila, aquest nen és Naruto Uzumaki.
Per ordre del 3r hokage, ningú pot parlar sobre aquell succés i la relació que hi ha entre en Naruto i el Kyubi, però tot i així la gent l'ignora i en certa manera el rebutgen com si ell fos el mateix Kyubi, provocant que la seva infància sigui molt trista i solitària sense amics ni familiars.
Tot i així la seva vida canvia quan aconsegueix graduar-se com a ninja gràcies al Kage Bunshin no jutsu (tècnica de la multiplicació de cossos) i l'Iruka Umino, el seu mestre, el reconeix.
Posteriorment en Naruto entra forma part del grup 7 amb companyia d'en Sasuke Uchiha i la Sakura Haruno com a companys i d'en Kakashi Hatake com al seu mestre. Els tres alumnes a mesura que van fent missions es fan fent més forts i van aprenent tècniques noves.








PERSONATGES PRINCIPALS





Naruto Uzumaki (うずまきナルト): És el protagonista de la sèrie. És un jove ninja de Konoha de caràcter espontani i impredictible. Els seus companys de grup (a l'inici de la historia) són en Sasuke, la Sakura i en Kakashi. Aquest últim és els seu mestre., el grup però canvia al llarg del manga ja que en Sasuke abandona la vila. La seva màxima ambició és arribar a ser Hokage per així obtenir el reconeixement de tots. El seu nom traduït al català fa referència a un condiment del ramen anomenat Kamaboko i el seu cognom (Uzumaki) significa espiral. Més endavant, en Naruto es converteix en l'aprenent d'en Jiraya.






Sakura Haruno (春野サクラ): El seu nom traduït al català vol dir Sakura: Botó de Cirerer i Haruno: Camp de Primavera o primaveral. És l'única noia de l'equip. Inicialment està enamorada de Sasuke i menysprea a Naruto, però al llarg de la sèrie la seva actutut va canviant i el reconeix com amic. Al final de la primera temporada es converteix en aprenent de la Tsunade, amb qui aprèn tècniques curatives ninja.







Sasuke Uchiha (うちはサスケ): En Sasuke procedeix del famós Clan Uchiha, un dels més antics i poderosos clans de Konoha. Va ser un dels tres integrants del grup 7, dirigit per en Kakashi Hatake, junt amb en Naruto Uzumaki i la Sakura Haruno. Al principi té en Naruto per un imbècil, però progressivament el va convertint en el seu millor amic i rival, ja que tots dos van passar un dura infància. En Sasuke està obsessionat per matar a un persona fent que tota la seva vida giri al voltant d'ell.







Kakashi Hatake (はたけカカシ): És el mestre dels tres personatges mencionats anteriorment. El que més destaca d'en Kakashi és el seu cabell, color blanc grisenc, i la forma en la qual cobreix part del seu rostre: per un costat, oculta el seu ull esquerre amb el protector ninja de Konoha, mentre que oculta la seva boca amb una màscara. El seu protector amaga un ull que originàriament no li pertany: el Sharingan. A Kakashi Gaiden es mostra que va ser un regal del seu company d'equip Obito Uchiha, original posseïdor d'aquest ull, abans de quedar enterrat per les roques.[36] A causa d'aquest ull, en Kakashi rep el sobrenom de Ninja Còpia. És considerat un ninja prodigi ja que es va convertir en chunnin als 6 anys i després en jounin als 13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada