dimecres, 29 de maig del 2013

One Piece








One Piece és un manga d'Eiichiro Oda, adaptat a sèrie d'anime per l'empresa Toei Animation. El manga va començar a publicar-se a la revista Shonen Jump l'any 1997 i l'adaptació a anime es va començar a emetre l'any 1999.








Abans que comencés l'era de la pirateria, fa 20 anys, visqué un home anomenat Gol D. Roger, posseïdor de grans riqueses, fama i poder. Gol D. Roger fou un home que ho obtingué tot en aquest món. Abans de morir (va ser executat per l'Armada), les seves darreres paraules foren providencials: "Els meus tresors? Ja us els podeu quedar. Aneu-los a buscar! Allà he deixat tot el que vaig aconseguir!". Aquest esdeveniment va donar el tret de sortida als pirates de tot el món, que es llençaren a la mar a la recerca del tresor llegendari "One Piece". Qui arribi a aconseguir-lo es convertirà en el nou rei dels pirates.
La Gran Era dels Pirates: Una era amb l'objectiu de trobar el "One Piece", el tresor de l'únic "Rei dels Pirates" de la història, Gol D. Roger.






Aquesta sèrie relata les aventures i desventures d'un d'aquests pirates, Monkey D. Ruffy, モンキー・D・ルフィ, que de petit es menjà accidentalment una Fruita del Diable, la Gomu Gomu no Mi (Fruita Goma Goma), i es convertí en un home de goma. Des de petit, en Ruffy somia esdevenir el rei dels pirates; als disset anys marxa del seu poble natal per buscar companys que l'ajudin a trobar el gran tresor.




PERSONATGES  PRINCIPALS    (La Tripulació d'en Ruffy)




one piece monkey d luffy Wallpaper


Monkey D. Ruffy és el capità de la tripulació dels Barret de Palla. Aquest nom sorgeix del barret de palla que sempre porta el capità. En Ruffy és un noi despreocupat i aparentment ingenu que vol arribar a ser el Rei dels Pirates. És un expert en la lluita cos a cos, ja que s'ha entrenat per aprofitar al màxim el potencial de la Fruita del Diable de la Goma. Dins de la tripulació, en Ruffy és el segon tripulant més jove i és el més fort de tots. Tot i ser un noi infantil i una mica estúpid, tots els membres de la tripulació hi confien com a capità. Li encanta la carn, sempre està de bon humor i li agraden totes les coses estranyes. Quan va derrotar la capitana Alvida, Morgan, el pallasso Buggy, l'ex-capità Kuro, Don Krieg i Arlong li van posar una recompensa de 30.000.000 de bellys, en derrotar el guerrer del mar Crocodile li van pujar la recompensa a 100.000.000 bellys, i amb l'incident d'Enies Lobby li van apujar la recompensa a 300.000.000 bellys. A l'anomenat timeskip (després de 2 anys) li han apujat després de la batalla a Marineford a 400.000.000 de bellys (es veu després del retrobament de tota la tripulació en el capítol 601).




Tags: Anime, ONE PIECE, Roronoa Zoro, Straw Hat Pirates, Official Art


Roronoa Zoro, el primer a unir-se a la tripulació, és l'espadatxí i el segon home a bord de la tripulació dels Barret de Palla. És un expert en l'estil Santōryuu, de combat amb tres espases, portant-ne una a cada mà i la tercera a la boca. Dins de la tripulació, només és superat en força pel capità.Zoro és una persona que sempre compleix la seva paraula, i el seu somni és arribar a ser el millor espadatxí del món. En derrotar Mr. 1, li van posar una recompensa de 60.000.000 bellys i en l'incident d'Enies Lobby li van apujar la recompensa a 120.000.000 bellys.






Nami és la segona a unir-se a la tripulació, on ocupa la funció d'oficial. És una experta en la seva feina; també és manipuladora i té grans habilitats per robar. Dins de la tripulació, en ser de les menys fortes a bord, ha d'utilitzar diverses estratègies i astúcies a l'hora de lluitar amb el Clima Tact, una arma que permet controlar el clima del voltant de l'usuari. És avariciosa i manipuladora, però ha demostrat ser una tripulant fiable en els moments tensos i que treballa de manera impecable, sobretot com a navegant i cartògrafa, ja que el seu somni és dibuixar un mapa del món. En un principi s'uneix a la tripulació després de la trobada amb Buggy el Pallasso, amb la intenció de robar i enganyar en Ruffy, però després que els Barret de Palla l'ajudin a desfer-se d'Arlong i dels seus pirates; descobreix que li agrada la tripulació de Ruffy i decideix unir-se als seus amics. Actualment té una recompensa de 16.000.000 de Bellys.






Usopp és el tercer a unir-se a la tripulació, i ocupa el lloc de tirador. És un expert amb les armes de projectils que crea i és un mentider per naturalesa. Dins de la tripulació, és un dels tripulants menys forts del Barret de Palla; de manera que ha d'utilitzar l'astúcia i l'estratègia per lluitar contra enemics més forts que ell, tot i que té una gran resistència. És un fanfarró, un bromista, li agrada exagerar i també és molt espantadís; però quan la situació ho requereix, és tan valent com la resta, ja que el seu somni és ser un brau i valent guerrer de l'oceà. A Water, a causa d'una discussió sobre el futur del Going Merry, Usopp abandona temporalment la tripulació dels Barret de Palla. Llavors es fa passar per Sogeking, el Rei dels Tiradors, i es posa una màscara perquè no el reconeguin. Actualment, Sogeking té una recompensa de 30.000.000 de Bellys.






Sanji, el quart a unir-se a la tripulació, és el cuiner a bord. Expert en la lluita cos a cos, tot i utilitzar només els peus (segons ell, un cuiner no es pot permetre el luxe d'embrutar-se les mans durant un combat). Dins la tripulació, és el tercer més fort, superat per Zoro i Ruffy. Sanji és elegant i, tot i que persegueix totes les noies que veu, és un cavaller i un gran cuiner que té el somni de trobar l'All Blue, l'oceà on es troben totes les espècies de peixos dels quatre mars, considerat una llegenda i un paradís per a qualsevol cuiner. Actualment té una recompensa de 77.000.000 de Bellys.






Tony Tony Chopper és el cinquè a unir-se a la tripulació. És un metge expert, un ren que va menjar la Fruita del Diable Home Home, que li va donar la intel·ligència d'un ésser humà i l'habilitat de transformar-se en una criatura antropomòrfica. Dins de la tripulació, ell és el més jove i un dels menys forts[Quan?]. Ha d'utilitzar la ultrapíndola per tal d'aconseguir tècniques que potenciïn l'agilitat, la defensa, la força o la intel·ligència per derrotar als enemics. És poruc i innocent, es creu totes les mentides d'Usopp, però no li importaria donar la seva vida per ajudar als seus companys i s'esforça al màxim per curar-los, ja que el seu somni és ser el millor metge del món, que pugui curar qualsevol malaltia. Actualment té una recompensa de 50 Bellys.






Nico Robin és la sisena a unir-se a la tripulació, i és l'arqueòloga de la tripulació. És una experta en la seva feina, ja que va fer l'examen d'arqueologia amb només 8 anys. Va ser perseguida des dels 8 anys pel Govern Mundial i, per tant, ha hagut d'aprendre a assassinar sense vacil·lar. Dins de la tripulació, té més força que el trio dèbil (Chopper, Nami, Usopp). A més el poder de la seva Fruita del Diable, la Hana Hana, li permet multiplicar qualsevol part del seu cos en qualsevol lloc dins del seu camp de visió. És intel·ligent i sàvia, pacient i seriosa i, com la resta de tripulants, té un somni: descobrir la Història Vertadera escrita en els Poneglyphs que el Govern Mundial pretén amagar. Per a aconseguir-ho, està disposada a tot, fins i tot associar-se amb un guerrer del mar. Després de sobreviure al Buster Call d'Ohara, va obtenir una recompensa de 79.000.000 Bellys. Actualment, la recompensa és de 80.000.000 Bellys.






Franky, "el ciborg", setè a unir-se a la tripulació, té el càrrec de mestre d'aixa del vaixell. Va ser un dels dos deixebles de Tom, el millor fuster de vaixells del món; que va construir el vaixell de Gold Roger, l'"Or Jackson". Quan era petit, es dedicava a construir petits vaixells de guerra, anomenats Battle Franky seguits d'un nombre cardinal, ja que el seu pare, que era un pirata que l'havia abandonat [frase inacabada]. Va ser aleshores quan en Tom el va acollir. Un dia el govern va condemnar Tom a mort per la construcció del vaixell de Gold Roger. Per ajudar l'illa de Water Seven i la seva gent, prometé construir un tren que recorregués el mar, tingués contacte amb les altres illes per salvar l'economia de l'illa.

Li van concedir 10 anys per construir el tren de mar. El jutge va decidir retirar-li la pena de mort pel gran treball que havia fet, però abans de fer-ho els Battle Franky, guiats pel Govern, van destruir una part del poble. Van dir que era culpa del Tom i no es va lliurar de la pena de mort. Se'l van endur amb el tren per matar-lo en una altra illa. Quan Franky va veure que matarien en Tom per culpa seva, es va aturar davant les vies del tren marí, ja que el volia parar. Però el tren el va atropellar i ell mateix va reconstruir el seu cos amb trossos de metalls que es va trobar; és per això que és un "ciborg".

Això li permet tenir tot tipus d'armes al seu cos. És un formidable enginyer naval i posseïa els plànols d'una arma llegendària, l'arma Plutó. Ara que s'ha unit a la banda del Barret de palla, els va construir un nou vaixell, ja que el Going Merry el van cremar quan li va arribar l'hora en una escena molt emotiva. Ell, juntament amb la companyia d'artillers "Galley-La", construeixen el nou vaixell, anomenat Thousand Sunny. La seva recompensa actual és de 44.000.000 Bellys.






Brook, el músic cantaire de la tripulació, portava 50 anys atrapat al triangle Florià. La seva primera aparició va ser en el capítol 442 del manga, en aquest mateix capítol Ruffy li demana ser membre de la seva tripulació. Brook accepta, però rectifica, ja que li han robat l'ombra i no duraria gaire en el mar si li toqués el sol, i llavors moriria per sempre. Fuig i recomana a la tripulació del 'Barret de Palla' què no entrin a l'illa i que s'escapin perquè li fan recordar la seva antiga tripulació i no vol que morin. Després no es torna a veure fins la lluita dins del vaixell de Gecko Moria. Té una recompensa de 33.000.000 Bellys.

Brook és un esquelet amb un gran afro que té 88 anys i que havia format part de la tripulació dels pirates Rumbar. Aquesta tripulació va ser vençuda en un combat i van morir-ne tots els membres. Ara bé, Brook havia menjat prèviament la fruita "Yomi-Yomi" (Yomi: paraula Japonesa "Yomigaeru" que significa reviure o renéixer) la qual li permet ressuscitar una vegada després de la mort. Malauradament, a causa del banc de boira en què es trobava el seu vaixell, va trigar massa a trobar el seu cos i quan hi va arribar, ja s'havia convertit en esquelet.

Els pirates Rumbar van trobar una cria de balena, el Raboon, però la van haver de deixar a l'entrada de la Grand Line perquè era massa petita per seguir-los (allà la troben els "Barret de Palla" quan arriben a la Grand Line). Més endavant la tripulació dels pirates Rumbar va morir, però just abans van gravar en un dial de so una última cançó perquè Brook, que podia reviure, la portés. Com que ara és un esquelet, l'únic tret recognoscible és el seu afro, que defensa costi el que costi perquè el dia que es trobi amb Raboon, ell el pugui reconèixer.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada