dilluns, 3 de juny del 2013

Kimi ni Todoke




Kimi ni Todoke (君に届け lit. Arribant a tu) és un manga de romanç, creat per Karuho Shiina (椎名軽穂 , Shīna Karuho). Fou publicat per Shueisha en Bessatsu Margaret des del 2006 i portant ja 8 Tankōbons (34 capítols) publicats fins el 2008. En el 2008 guanyà el premi anual Kodansha Manga Award com millor manga Shōjo.



Es va estrenar un live action sobre aquest drama el 25 de setembre de 2010. La segona temporada d'aquest anime es va estrenar el mes de gener de 2011, el qual consta de 12 episodis continuant així aquesta comèdia romàntica, finalitzant la seva transmissió aquest mateix any.








Sawako Kuronuma, dita Sadako per les seves companyes per la seva semblança amb el personatge de Ringu (pel·lícula original del remake nord-americana The Ring), sempre se li ha malentès i se li tem per la seva aparença. Hi ha remors de que Sawako pot veure fantasmes i provoca malediccions sobre les persones. Però quan el seu ídol, el popular noi Kazehaya, comença a parlar amb ella, tot canvia. Es troba en un nou món, tractant de fer amics i parlar amb gent diferent i no pot agrair prou a Kazehaya per donar-li estes oportunitats. Lent però segur, floreix un dolç amor entre els dos, ja que superarà qualsevol circumstància i obstacles en el camí.










PERSONATGES


Sawako Kuronuma (黒沼爽子 , Kuronuma Sawako (a.k.a. Sadako (貞子 , Sadako)






Shouta Kazekaya (風早翔太 , Kazekaya Shōta)


     

                                 




Ayane Yano (矢野あやね , Yano Ayane)


  




Chizuru Yoshida (吉田千鶴 , Yoshida Chizuru)


    




Ryuu Sanada (真田龍 , Sanada Ryuu)


   




Kazuichi Arai (荒井一市 , Arai Kazuichi)

 
                    




Hirume Kurumisawa (胡桃沢梅 , Kurumisawa Ume)


     













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada